Wonen in Súdwest-Fryslân

Voormalig schoolgebouw "De Trijetine" in Schettens te koop

Geesje Leemburg March 06, 2019 3194 keer bekeken 0 comments

Tussen Witmarsum en Bolsward ligt het terpdorp Schettens. Het voormalige schoolgebouw staat aan de rand van dit plattelandsdorp, met uitzicht over de landerijen. 

Over Schettens

De Witmarsumervaart slingert langs het kerkhof richting Witmarsum. Het inwoneraantal van Schettens schommelt al jaren rond de driehonderd. In het dorp is een dorpshuis en een sportveld. Voor de overige voorzieningen is men aangewezen op andere plaatsen in de omgeving. Bijvoorbeeld in de nabijgelegen stad Bolsward, één van de Friese Elfsteden. 

Object

Voormalig schoolgebouw met ondergrond en bijbehorend terrein inclusief fietsenstalling, berging en overige terreininrichting. De oppervlakte is circa 2.422 m2 (Van Osingaweg 43, 8744 EV Schettens).

Bestemming

De huidige bestemming is “maatschappelijke doeleinden”. De gemeente staat ook positief tegenover wonen met kleinschalige bedrijvigheid. Om dit mogelijk te kunnen maken moet er wel een planologische procedure gevoerd worden, omdat dit op basis van het huidige bestemmingsplan niet is toegestaan. 

Koopsom

U kunt bieden vanaf € 210.000.- (kosten koper). Dit kan tot 18 april 2019.

Bezichtiging/vragen?

Wilt u het pand bezichtigen? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met de heer J. Menage van het team Ruimtelijk Beheer en Duurzaamheid, telefoonnummer 14 0515.

Documenten

0  Comments

Gemeente Súdwest-Fryslân

 

Marktstraat 15

 

8601 CT Sneek

 

 

Telefoon: 14 0515

 
 
 

 

 

 

Cookie settings