Raerd - Sélânswei

837 keer bekeken 0 comments

De woningbouwmarkt is volop in beweging; ook in Súdwest-Fryslân! De actuele nieuwbouwprojecten in onze gemeente worden hieronder beschreven. Wilt u in één oogopslag zien waar woningbouwprojecten worden gerealiseerd? Klik dan op de groene knop 'kaart' hieronder. Op Funda vindt u ook informatie over de nieuwbouwprojecten in onze gemeente. 

Project Sélanswei in Raerd omvat een 7-tal karakteristieke, betaalbare en ook nog eens energiezuinige woningen met een prachtige uitstraling en verrassende indeling; 5 starterswoningen en 2 halfvrijstaande levensloopwoningen met slaap- en badkamer op de begane grond. 

Over Raerd

Raerd is een karakteristiek terpdorp dat ligt tussen Sneek en Leeuwarden. Het dorp telt ruim 600 inwoners en heeft een werkelijk prachtige dorpskern. Raerd ligt aan vaarwater en heeft een eigen jachthaven. Door het dorp slingert het kleine riviertje de Moesel. 

Landelijk wonen

De unieke woonlocatie zorgt ervoor dat u volop kunt genieten van de rust en de ruimte die bij landelijk wonen horen. Hier kunt u zich onttrekken aan de hectiek van alledag om weer helemaal tot uzelf te komen. Een geweldige plek om te wonen. 

De woningen

De woningen kenmerken zich door hun praktische indeling en een mooie lichtinval. Dankzij het gebruik van authentieke materialen hebben de woningen bovendien een eigentijdse maar karakteristieke uitstraling. U kunt kiezen uit diverse opties zoals een dakkapel of tuingericht wonen. 

Alle voordelen op een rijtje

  • zeer betaalbare en energiezuinige nieuwbouwwoningen; 
  • optimaal wooncomfort; 
  • gelegen op een prachtige locatie; 
  • wonen zoals u dat wenst met diverse opties; 
  • gereed voor de toekomst.

Meer informatie

Meer informatie over het project vindt u op Funda. Heeft u belangstelling voor één van deze woningen? Neem dan contact op met Makelaardij Friesland | Qualis

 

Images

On the map

0  Comments

Gemeente Súdwest-Fryslân

 

Marktstraat 15

 

8601 CT Sneek

 

 

Telefoon: 14 0515

 
 
 

 

 

 

Cookie settings